Dispunem de trei utilaje de constructii, noi si performante, respectiv, un buldoexcavator, un miniexcavator si un miniincarcator.

Speram ca prin intermediul acestui proiect, societatea sa creeze cat mai multe noi locuri de munca pentru persoanele aflate in risc de saracie si excluziune sociala din teritoriul GAL Garcini.

Lucrarile de pregatire a terenului includ:
– curăţare a amplasamentelor
– mutare a pământului: excavaţii, umplere, nivelarea şi împrejmuirea amplasamentelor, săparea şanţurilor, eliminarea pietrelor, dinamitări;
– pregătirea şantierelor pentru exploatări miniere, respectiv, îndepărtarea surplusului de pământ şi alte lucrări de dezvoltare şi pregătire a şantierelor miniere;
– executare a drenurilor (scurgerilor) pentru amplasamentul clădirilor;
– executare a canalelor de scurgere pentru terenuri agricole şi forestiere.

image
image

Lucrari de pregatire a terenului

Societaea executa lucrari conform cod CAEN 4312 Lucrări de pregătire a terenului

Utilajele de care dispune societatea sunt:
1 Buldoexcavator –
1 Miniexcavator
1 Miniincarcator

ANDARIANA SRL este intreprindere de economie sociala de insertie avand ca scop lupta impotriva excluziunii, discriminarilor si somajului prin insertia socioprofesionala a persoanelor defavorizate.

In activitatea sa, societatea actioneaza in scop social si/sau in interesul general al comunitatii, alocand minimum 90% din profitul realizat scopului social si rezervei statutare, obligandu-se sa transmita bunurile ramase in urma lichidarii catre una sau mai multe intreprinderi sociale, daca va fi cazul, cel mai important fiind principiul echitatii sociale fata de angajati, asigurand niveluri de salarizare echitabile, intre care nu pot exista diferente care sa depaseasca raportul de 1 la 8.

Societatea are in implementare proiectul cu titlul „DOTAREA INTREPRINDERII DE ECONOMIE SOCIALA DE INSERTIE ANDARIANA SRL, CU UTILAJE SI ECHIPAMENTE DE CONSTRUCTII”, a fost depus la GAL Garcini, prin PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL 2014 – 2020, AXA PRIORITARA 9, SPRIJINIREA REGENERARII ECONOMICE SI SOCIALE A COMUNITATILOR DEFAVORIZATE DIN MEDIUL URBAN, prioritatea de investitie 9.1 DEZVOLTARE LOCALA SUB RESPONSABILITATEA COMUNITATII  (DLRC), operatiunea 9.1 REDUCEREA NUMARULUI DE PERSOANE AFLATE IN RISC  DE SARACIE SI EXCLUZIUNE SOCIALA, PRIN MASURI INTEGRATE.

Obiectivul general al proiectului este creearea de locuri de munca destinate persoanelor aflate in risc de saracie si excluziune sociala din ZUM si ZF a Mun. Sacele, prin cresterea capacitatii de prestare a lucrarilor de pregatire a terenului de catre societate, in vederea sprijinirii populatiei, pentru depasirea pragului de saracie si excluziune sociala.